Avaluaciˇ Psicol˛gica

El nostre centre treballa amb una psicologia basada en l'evidència i amb tècniques cognitives, conductuals i integral humanistes pròpies de l'àmbit clínic.

En primer lloc, iniciem el procés de comprensió del problema i el que cada persona espera de la teràpia. La valoració de la situació es realitza a través d'una entrevista personal. A continuació es recomana, en el cas que sigui necessari, la realització de la teràpia.

A través de la teràpia, oferim un acompanyament i un suport a l'individu, utilitzant la tècnica que millor permeti impulsar el seu creixement i fer possible que reconegui les seves limitacions i activi els recursos personals necessaris per trobar solucions a dificultats i conflictes emocionals.

A la primera visita el psicòleg clínic establirà un diagnòstic de la problemàtica que presenta. De vegades seran necessàries altres proves psicològiques complementàries per confirmar el diagnòstic. Un cop establert el diagnòstic, s'elaborarà un pla de tractament adaptat a la seva situació particular.

Per garantir l'èxit de la nostra intervenció, duem a terme un abordatge integrador, que abasta aspectes emocionals, de personalitat, conductuals i cognitius propis de la persona així com a soci-familiars. Desenvolupem una atenció global a cada individu, amb l'objectiu de adequar-nos al màxim a la problemàtica individual. Quan és necessari, i sempre sota supervisió mèdica, utilitzarem tractament farmacològic.

Normalment la teràpia es realitza a la consulta, determinant en cada cas la freqüència de sessions. En situacions especials, en què la persona no pot assistir a la consulta, ens podem desplaçar al seu domicili per dur a terme la teràpia.