Guies salut professionals

Salut Mental

Proporcionant Suport a Persones amb Necessitats Complexes

Guia pràctica dirigida a proefessionals que treballen per a persones amb discapacitat intel·lectual que pateixen trastorns mentals. Realitzada per l'Estia Center de Londres, ens mostra com està organitzada l'atenció especialitzada a UK.
Complex needsComplex needs [603 Kb]

Salut Mental i Problemes de Conducta

Guia Pràctica d'Avaluació Psiquiàtrica en la Discapacitat Intel·lectual.

Llibre editat per l'editorial Aula Mèdica. Els autors, Ramon Novell i Lluís Salvador-Carulla, exposen de forma entenedora les principals recomanacions per el correcte diagnòstic de les malalties mentals en les persones amb discapacitat intel·lectual. Inclou la Bateria PAS-ADD (Psychiatric Assessment Schedule for Adults with Developmental Disability) com a sistema d'entrevista semiestructurada per realitzar un diagnòstic CIE-10

Guia de salut mental i Discapacitat IntelĚlectual

Aquest document és el primer d'una sèrie de guies pràctiques realitzades per l'Associació Europea per a la Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual (EAMH-ID). Les directrius que inclou es basen en l'evidència actual sobre el tema, i en l’opinió dels principals especialistes que treballen en aquest camp.

Guia de salut per infermeria

Aquesta guia t'ajudarà a entendre a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves necessitatds relacionades amb la salut.